Ποιο κορίτσι του GNTM συμμετείχε σε καυτό video clip με πορνοστάρ;

Ποιο κορίτσι του GNTM συμμετείχε σε καυτό video clip με πορνοστάρ;Τα κορίτσια του Greece Next Top Model, σίγουρα είχαν κάποιο παρελθόν προτού μπουν στο reality μόδας όμως δεν μπορούσαμε με την τίποτα να φανταστούμε πιο θα είναι αυτό!

Αυτή την φορά, όμως, ο τροχός σταμάτησε στην βασίλισσα της τριάδας φωτιά -κλίκας-Μικαέλα Φωτιάδη.Το μοντέλο που το τηλεοπτικό κοινό αντιπαθεί , έχει στεφθεί στο παρελθόν με τον τίτλο της «Μις Ευρώπη». Δεν το ξέρατε; Τώρα το μάθατε!

Μετά από αμέτρητες έρευνες στη google, βρήκαμε κάτι βίντεο της Μικαέλα με τη Μαρία Αλεξάνδρου. Τι ; Ποια είναι αυτή; Είναι το κορίτσι που ανήκει στο εργατικό δυναμικό του Σειρηνάκη.

Ειδικότερα, για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ του “γνωστού τραγουδιού” «Έλα και θα δεις» με ερμηνεύτρια την Μαρία Αλεξάνδρου, η Μικαέλα συμμετείχε, κατά κάποιο τρόπο…Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις