Αυτά θέλει ν’ ακούσει ένας άνδρας στο κρεβάτι

Αυτά θέλει ν’ ακούσει ένας άνδρας στο κρεβάτιΤα λόγια που θέλει να τ' ακούει, να τ' ακούει να του λες κατά τη διάρκεια του σεξ


Την ώρα της σεξουαλικής πράξης πολλά ζευγάρια μιλάνε πολύ. Άλλα πάλι απλώς απολαμβάνουν τη στιγμή χωρίς πολλά λόγια. Ωστόσο, τόσο οι λιγομίλητοι στο σεξ, όσο και οι πιο ευφραδείς, έχουν τρεις αγαπημένες φράσεις που θέλουν να ακούν από την παρτενέρ τους.

Σύμφωνα με έρευνα το 44% των ανδρών αυτό που θέλουν να ακούν στο κρεβάτι είναι η φράση «μη σταματάς σε παρακαλώ».

Η δεύτερη πιο δημοφιλής , που σύμφωνα με την έρευνα βοηθάει στην ανδρική κορύφωση, είναι η φράση «μ’ αρέσει πολύ». Ότι είναι κι αυτό που τους αρέσει το 26% νιώθει όμορφα όταν το ακούει.

Τέλος, την απλή, περιγραφική αλλά πολύ περιεκτική φράση «είναι τόσο μεγάλος» την προτιμά το 22%. Γεγονός που δεν μας εκπλήσσει και ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε τη μικρή εμμονή των ανδρών με το μέγεθος.

Τέλος η κλασσική ομολογία «σ’ αγαπώ», κέρδισε μόνο ένα ταπεινό ποσοστό της τάξης του 13%.

Προφανώς οι άνδρες δεν βρίσκουν και ιδιαίτερα ερεθιστική την ερωτική εξομολόγηση την στιγμή εκείνη της κορύφωσης. Αναμενόμενο!

https://www.marieclaire.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις