«Φορτώνουν» περιοδικά οι κυριακάτικες... Κι όποιος αντέξει

Του συρμού έγιναν τα περιοδικά που προσφέρουν οι κυριακάτικες εκδόσεις των εφημερίδων. Δεν υπάρχει, πλέον, κυριακάτικο φύλλο που να μην έχει κάθε εβδομάδα ένα ιλουστρασιόν περιοδικό (μόδας, μαγειρικής, αυτοκινήτου, lfe style κλπ). Στο παιχνίδι μπήκε δυνατά και το ΕΘΝΟΣ του Ιβάν Σαββίδη και για πρώτη φορά μαζί με την εφημερίδα, από την Κυριακή 11 Νοεμβρίου και τη δεύτερη..
Κυριακή κάθε μήνα, το μηνιαίο γυναικείο περιοδικό μόδας «InStyle» θα κυκλοφορεί με το «Εθνος της Κυριακής».
Μετά το «People», το βρετανικό «All About History» και το γαστρονομικό «Eat me!», το «InStyle» έρχεται να καλύψει τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ενισχύοντας το portfolio των περιοδικών εκδόσεων της εφημερίδας «Εθνος της Κυριακής».
Ο ανταγωνισμός με τις προσφορές στα κυριακάτικα φύλλα εντείνεται και όποιος αντέξει, διότι  το κόστος της έκδοσης περιοδικών δεν είναι διόλου αμελητέο. Τουναντίον μπορεί να κάνει και ζημιά...

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις