Καμμένος: Καταψηφίζουμε, αποσύρουμε υπουργούς και συνεχίζουμε

photo: Eurokinissi

Ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έδωσε σαφή γραμμή για τη στάση που θα ακολουθήσουν μετά την συμφωνία των Πρεσπών.

Το μήνυμα του Καμμένου ήταν το εξής: Καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε τους υπουργούς μας και συνεχίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ απουσίαζαν η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που βρίσκεται στο Λονδίνο -με αφορμή την έκθεση τουρισμού WTM- και ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που είναι στην Κένυα για την προετοιμασία επιχειρηματικής αποστολής.

Αναφορικά με τον Αλέξη Τσίπρα, το κλίμα ήταν θετικό, καθώς ο Πάνος Καμμένος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον πρωθυπουργό που δήλωσε χθες στον Alpha ότι ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις