Στο «τραπέζι» πρόταση για μετατροπή των αποβλήτων της Κέρκυρας σε ενέργεια

photo: Eurokinissi

Με αφορμή ανάρτηση στο διαδίκτυο πρότασης ιδιώτη υπό τον τίτλο «Πρόταση για μετατροπή αποβλήτων σε ενέργεια, εκ μέρους του Δημάρχου της Κέρκυρας, Κωνσταντίνου Νικολούζου για το Δήμο της Κέρκυρας» ο Δήμαρχος Κέρκυρας διευκρινίζει:

«Η συγκεκριμένη πρόταση, του κ. Gareth Morgan, είναι μια από τις προτάσεις που έχουν περιέλθει σε γνώση μας για το θέμα της επεξεργασίας αποβλήτων. Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Morgan ήταν ενημερωτική.

Ο Δήμος κινείται, στο θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, στο πλαίσιο που ορίζουν ο Εθνικός και ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων και η κείμενη νομοθεσία και ήδη βρισκόμαστε στη φάση έγκρισης μελετών για την κατασκευή Μονάδας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων με χρηματοδότηση της κατασκευής από πόρους του Ε.Π. ΥΜΕΠΕΡΑΑ».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις