Η Μικαέλα του GNTM, αγνώριστη - Μελαχρινή σε βιντεοκλίπ πρώην πρωταγωνίστριας πορνό (βίντεο)

Η Μικαέλα του GNTM, αγνώριστη - Μελαχρινή σε βιντεοκλίπ πρώην πρωταγωνίστριας πορνό (βίντεο)Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model πριν μπουν στο σπίτι είχαν τη ζωή τους, με την καθεμία να χαράζει διαφορετική πορεία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.Από τότε

που ξεκίνησε το ριάλιτι μόδας οι χρήστες των social media αναζητούν πληροφορίες για τις νέες τηλεοπτικές πρωταγωνίστριες, σκαλίζοντας το παρελθόν τουΑυτή τη φορά «ξέθαψαν» βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μικαέλα Φωτιάδη. Η μία εκ των τριών της κλίκας του GNTM είχε συμπρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ της Μαρίας Αλεξάνδρου, η οποία παλαιότερα είχε παίξει σε ταινίες πορνΟ. Η Μικαέλα είναι πραγματικά αγνώριστη, καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε επιλέξει πιο σκούρες αποχρώσεις για τα μαλλιά της.

{youtube}4&v=9uh-IsYvjJc{/youtube}

 

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις