Καστοριά: Το αρχοντικό Τσιατσιαπά ενεργοποιείται εικαστικά από το «Σπασμένο Ρόδι»

Καστοριά: Το αρχοντικό Τσιατσιαπά ενεργοποιείται εικαστικά από το «Σπασμένο Ρόδι»

Το αρχοντικό Τσιατσιαπά ενεργοποιείται εικαστικά από τον σύλλογο «Σπασμένο Ρόδι». Κομμάτια λόγου, βίντεο εγκαταστάσεις, γλυπτικές συνθέσεις, αντικείμενα, ήχος, καθώς και έμψυχο υλικό (performances), επιθυμούν να κατοικήσουν για λίγες μέρες στο ιστορικό περιβάλλον του κτιρίου.

Το «Δίχως βάρος» είναι μια καλλιτεχνική πρόταση που φιλοδοξεί να ανοίξει διάλογο με την έννοια του θανάτου. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία:

-να δει το χώρο με μια άλλη ματιά

-να κινηθεί σε έναν κόσμο ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο

-να ζήσει μια εικαστική εμπειρία

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Εικαστική εγκατάσταση με performance από την Παρασκευή 16 ως τις 18 Νοεμβρίου και από τις 23 ως 24 Νοεμβρίου από τις 8  ως τις 10 το βράδυ. Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 23 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ Γνωριμία με τον συγγραφέα Γιάννη Πάσχο . Η εικαστική εγκατάσταση (χωρίς performance) θα είναι επισκέψιμη για το κοινό καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από τις 16 έως και τις 25 Νοεμβρίου και ώρες 9:00 έως 15:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις