Έπεσαν τα πρώτα χιόνια. Ποια περιοχή ντύθηκε στα ''λευκά'' (ΦΩΤΟ)

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια. Ποια περιοχή ντύθηκε στα ''λευκά'' (ΦΩΤΟ)Το έστρωσε και το σκηνικό είναι μαγευτικό. Οι κάτοικοι στο Χαλίκι Ασπροποτάμου, Τρικάλων ξύπνησαν και είδαν από το παράθυρό τους ένα κατάλευκο τοπίο από χιόνι.

proto-xioni-1

 Να σημειωθεί πως, η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από -2 έως 9, στα κεντρικά από 7 έως 14, στα νότια από 10 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 15 με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 9 έως 14, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 15 με εξαίρεση τη Ρόδο όπου τοπικά θα φτάσει τους 18, και στην Κρήτη από 14 έως 17.

 proto-xioni-2

  * φωτογραφίες:  trikalaola.gr
Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις