ΕΡΤ3 – «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ (trailer)

ΕΡΤ3 – «ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ»: ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ (trailer)  ΚΥΡΙΑΚΗ 18/11/2018, στις 13:30 
«Κυριακή στο Χωριό» Ταξιδιωτική εκπομπή. Η αγαπημένη κι επιτυχημένη εκπομπή της περιφέρειας «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει στις οθόνες της ΕΡΤ3, μετά από απουσία χρόνων με καινούρια επεισόδια.
Φέτος η «Κυριακή στο Χωριό», θα ταξιδέψει σε κάθε γωνιά της χώρας μας για να μας μεταφέρει τον παλμό της νεολαίας, των αγροτών, των συνεταιρισμών, των συλλόγων, των νέων επιχειρηματιών, όλων δηλαδή αυτών που ζουν στην περιφέρεια, δημιουργούν και στηρίζουν τον τόπο τους, ο καθένας με το δικό του τρόπο.
Ανανεωμένη, με υψηλής ευκρίνειας εικόνα και εμπλουτισμένη θεματικά με καινούρια ενδιαφέροντα αφιερώματα, η «Κυριακή στο Χωριό», επιστρέφει δυναμικά με σύμμαχο το τηλεοπτικό κοινό, για να δώσει παλμό σε ήσυχα τοπία. Να δείξει ότι αξίζει τον κόπο να γυρίσουμε στις ρίζες μας, να ζήσουμε στη γη μας, να χτίσουμε εδώ τη ζωή μας.
Μια περιπλάνηση όλων των αισθήσεων, μια βόλτα σε άγνωστες γωνιές του τόπου μας. Μια «πραγματική» Κυριακή, γιορτή.
Επιστροφή στους ανθρώπους της περιφέρειας, στα ήθη και έθιμα, στη ζωή της υπαίθρου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας.

Slider: images not found

Eπεισόδιο 5: ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Εννέα διαμάντια σκορπισμένα στο Αιγαίο… εννέα όνειρα ταξιδιωτών. Εμείς προσαράζουμε σήμερα, σε αυτό που τραγουδάει η ζωή με χρώματα και ιδιαίτερους σχηματισμούς.
Στις Οινούσσες, την νήσο της «άγνου», δηλαδή της λυγαριάς … ή τη νήσο του οίνου για τα αρχαία χρόνια, που δεν παρέλειψε η πένα του Ομήρου.
Εκεί, στην απλότητα του ελληνικού αέρα με τα καΐκια, τα ξωκλήσια και τις ακρογιαλιές, τα πέτρινα κτίσματα και την παράδοση διάχυτη παντού.

Αυτή τη Κυριακή, αναπνέουμε τον αέρα του Βορείου Αιγαίου και νιώθουμε πλάσματα της θάλασσας, ψαράδες, ναυτικοί που μας μαγεύουν οι σειρήνες με το τραγούδι τους και οι Οινούσσες με την ομορφιά τους.
Περιπλανιόμαστε στους διαδρόμους της ναυτοσύνης του νησιού μέσα από ένα ξεχωριστό μουσείο, γνωρίζουμε το πρώτο Ναυτικό Γυμνάσιο της χώρας και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού και πραγματοποιούμε επίσκεψη – προσκύνημα στην ακριτική νήσο Παναγιά.

 

Παραγωγή: ERT3
Σκηνοθεσία: Σταύρος Παρχαρίδης
Δημοσιογραφική Έρευνα – Ρεπορτάζ: Μαγδαληνή Χατζοπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: ALFA PRODUCTIONS

Παρουσίαση: Θάλεια Καμπουροπούλου

Το επεισόδιο της εκπομπής αναρτάται στη διεύθυνση:  class="m_-4030164368958861980gmail-sctemp">, την ημέρα προβολής του.  Δείτε το trailer 
Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις