Η πρώην συμπαρουσιάστρια του Γ.Αυτιά αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την τηλεόραση (βίντεο)

Η πρώην συμπαρουσιάστρια του Γ.Αυτιά αποκαλύπτει γιατί σταμάτησε την τηλεόραση (βίντεο)Η Μάγδα Τσέγκου αναφέρθηκε στις επαγγελματικές της συνεργασίες της και αποκάλυψε ότι υπήρχαν στιγμές που

«πνιγόταν» στον αέρα εκπομπής. Συγκεκριμένα ανέφερε η δημοσιογράφος στην κάμερα του Happy day: «Φτάνεις σε ένα σημείο που νομίζεις ότι θα σκάσεις, είσαι στον αέρα, δεν μπορείς να μιλήσεις, θες να αντιδράσεις με τον χειρότερο τρόπο αλλά είσαι στον αέρα, δε γίνεται.»! 

Και τόνισε: «Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα σφάλμα μία, δύο, τρεις, τέσσερις, 14, 104… εντάξει, το πρόβλημα δεν το έχω εγώ, το έχει αυτός. Από αγένεια, ασέβεια κλπ… έχω πολύ. Τι να το κάνω το πτυχίο όταν ο άλλος δεν έχει κοινωνική μόρφωση, δεν έχει σεβασμό, ευγένεια, τρόπους, να αφήσει τον άλλον να μιλήσει. Όταν γίνεται κατά κόρον λέγεται «χαρακτήρας».

Έχω πει κι εγώ πολλά, έχω αντιδράσει κι εγώ άσχημα γιατί έχω φτάσει στο αμήν πολλές φορές. Είναι στο πρόγραμμα όμως έτσι; Και να μαλώσεις και να διαφωνήσεις αλλά όταν μια συμπεριφορά τείνει να γίνεται συνήθεια από έναν άνθρωπο και είναι πολύ άσχημη, δεν το ανέχεσαι πια, έχεις και μια αξιοπρέπεια, έναν σεβασμό. Πόσο πια; Φτάνεις στο έλεος! Αμήν! Και δεν έχεις άλλη επιλογή, λες παιδιά ή να φύγω ή να με διώξετε, δεν πάει άλλο!»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

{youtube}uCLkIJUin-Q{/youtube}

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις