Πώς να καθαρίσετε τα λευκά sneakers

Πώς να καθαρίσετε τα λευκά sneakersΤα λευκά sneakers είναι το απόλυτο αγαπημένο παπούτσι για τους άντρες και για τις γυναίκες!Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα μας. Φοριούνται με τα πάντα και παντού! Γι αυτό άλλωστε, οι…

 

Δείτε τα παρακάτω τρικ για να τα καθαρίσετε και να τα κάνετε να λάμψουν!

#1. Σκόνη πλυντηρίου: Ανάμειξε σε ένα μπολ λίγη σκόνη πλυντηρίου και λίγο ζεστό νερό μέχρι να δημιουργήσεις μια πάστα. Με μια παλιά οδοντόβουρτσα, τρίψε στα σημεία που έχουν λεκέδες τα παπούτσια. Έπειτα ξέπλυνε με ζεστό νερό και σκούπισε καλά με μια πετσέτα. Μπορείς να επαναλάβεις την διαδικασία, αν είναι πολύ επίμονοι οι λεκέδες.

#2. Οδοντόκρεμα: Λίγη οδοντόκρεμα θα κάνει άψογα την δουλειά! Φρόντισε να μην χρησιμοποιήσεις μία σε μορφή gel ή που να έχει χρώμα, γιατί αυτές συνήθως αφήνουν λεκέδες. Προτίμησε μια απλή λευκή. Άπλωσε λοιπόν, στα βρώμικα σημεία την οδοντόκρεμα και άφησε για 10 λεπτά. Έπειτα, αφαίρεσε την οδοντόκρεμα με μια νωπή πετσέτα.

#3. Σόδα & ξύδι: Σε ένα μπολ, ανακάτεψε 1 κ.σ. λευκό ξύδι (το κόκκινο λεκιάζει) και 1 κ.σ. μαγειρική σόδα και την ίδια ποσότητα σε καυτό νερό, μέχρι να δημιουργηθεί μια πάστα. Τρίψε και πάλι τα βρώμικα σημεία με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Τέλος, ξέπλυνε με ζεστό νερό και σκούπισέ τα με μια στεγνή πετσέτα. Βρες ένα μέρος με ήλιο και τοποθέτησε εκεί τα παπούτσια σου, μέχρι να στεγνώσουν τελείως.

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις