Αυτή είναι η εκπρόσωπος Τύπου κόμματος που αναστάτωσε την πολιτική σκηνή της χώρας

Αυτή είναι η εκπρόσωπος Τύπου κόμματος που αναστάτωσε την πολιτική σκηνή της χώραςΗ γυναικεία παρουσία στην ελληνική, και όχι μόνο, πολιτική σκηνή τραβάει συνήθως τα βλέμματα.

Ειδικά αν η παρουσία αυτή είναι και ιδιαίτερα όμορφη, τότε κανείς δεν μπορεί να μην το παρατηρήσει.

Αρκετές είναι οι όμορφες παρουσίες στην ελληνική πολιτική σκηνή και μια εξ αυτών είναι και η πρώην εκπρόσωπος τύπου στη νεολαία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,η οποία «φλέρταρε» και με τη ΝΔ.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καλαγκμπόρ, την χυμώδη καλλονή που αναστάτωσε τη πολιτική σκηνή της χώρας. Η Κατερίνα Καλαγκμπόρ γεννήθηκε στη Σερβία, κατάγεται από την Νιγηρία και μεγάλωσε στην Ελλάδα.

Μάλιστα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ, με δηλώσεις τύπου: «Η γειτόνισσα που είχα παλαιότερα με φλέρταρε έντονα και μέσα από τη σχέση που είχαμε αναπτύξει έμαθα για το lifestyle τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τον ρατσισμό. Είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος και αν μου άρεσε δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω σχέση μαζί της. Εξάλλου στο παρελθόν έχει τύχει να φιληθώ με γυναίκα χωρίς να προβώ σε σεξουαλική πράξη, παρόλο που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά όπως κι εγώ σε αυτήν. Αλλά δεν καταφέραμε να συναντηθούμε όπως είχαμε συμφωνήσει. Τώρα λόγω του βιβλίου θα το κάνω το ραντεβού μαζί της, ώστε να ολοκληρωθεί και η πράξη, για να μπορώ να μεταφέρω μετά σε γραπτό λόγο την εμπειρία».

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει στα social media της

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις