Νίκη - χρυσάφι με μεγάλη ανατροπή στο Ρέθυμνο για τον Άρη

Νίκη - χρυσάφι με μεγάλη ανατροπή στο Ρέθυμνο για τον ΆρηΑυτή τη φορά ο Άρης δεν έπεσε θύμα μιας τρελής ανατροπής. Ήταν αυτός ο θύτης. Από το

-15 στο +2 και τη μεγάλη νίκη επί του Ρεθύμνου με 74-76. Μια νίκη πραγματικό χρυσάφι...

Απέναντι σε μια κακή ομάδα όπως το Ρέθυμνο, ο Άρης έδειξε καλό πρόσωπο όταν τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα και είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 47-32 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά έγινε... Άρης και πέτυχε το στόχο του με τον Τζόουνς να είναι ο παίκτης - κλειδί στο κρίσιμο τέταρτο δεκάλεπτο.

Ο Άρης ήταν καλύτερος του Ρεθύμνου στο πρώτο δεκάλεπτο. Είχε καλύτερες επιλογές, κατάφερε να πάρει διαφορά έξι πόντων αλλά παρουσιάζοντας και πάλι νεκρά διαστήματα στην απόδοσή του, επέτρεψε τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια (18-18).

Ο Μπελ έδωσε γρήγορα προβάδισμα τεσσάρων πόντων στους κίτρινους αλλά αυτή τη φορά η απόδοσή τους ήταν απογοητευτική και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου επέτρεψαν στους Μπαρτ, Χριστοδούλου να κάνουν πάρτι και έχοντας κακές επιθετικές επιλογές, έδωσαν το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να ανατρέψει τα δεδομένα. Η διαφορά έφτασε στους 11 πόντους και «έπεσε» κατά έναν με το πέρας του εικοσαλέπτου (42-32).

Το Ρέθυμνο είχε διώξει το άγχος, ο Άρης το φορτώθηκε στις πλάτες του και γνώριζε πως έπρεπε να ανεβάσει πολύ την απόδοσή του για να πετύχει το στόχο του και να πάρει τη νίκη.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρης βελτίωσε πολύ την άμυνά του, οδήγησε το Ρέθυμνο σε κακές επιλογές και παρότι βρέθηκε να χάνει με 15 πόντους με τη λήξη του δεκαλέπτου είχε μειώσει στους 6. Και θα μπορούσε να μειώσει ακόμα περισσότερο αν δεν ήταν οι παίκτες του απελπιστικά άστοχοι στις βολές.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ανέλαβε ηγετικό ρόλο ο Τζόουνς, πέτυχε κρίσιμους πόντους, Μπελ και Χάρις ευστόχησαν από το τρίποντο και ο Άρης κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με 70-63 κάτι περισσότερο από τρία λεπτά για τη λήξη του αγώνα.
Παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων να διεκδικήσουν και πάλι τη νίκη, ο Άρης κράτησε την ψυχραιμία του και με 71-76 πήρε τη μεγάλη νίκη.

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις