2,5 εκ. για την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Ρόδο και Σύρο

2,5 εκ. για την αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Αιγαίου σε Ρόδο και Σύρο

Με το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ, από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, η Περιφέρεια -μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»- ενισχύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου για την αναβάθμιση των κτιριακών και εργαστηριακών εγκαταστάσεων, σε Ρόδο και Σύρο.
Η Περιφέρεια απηύθυνε πρόσκληση για την ένταξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο πρόγραμμα «Βελτίωση Βασικών Υποδομών», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Οι προτάσεις που θα υποβληθούν θα πρέπει να αφορούν στην αναβάθμιση και συμπλήρωση των υποδομών και του επιστημονικού εξοπλισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο και τη Σύρο.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι δράσεις:
– Αναβάθμιση / βελτίωση κτιριακών εγκαταστάσεων
– Αναβάθμιση / βελτίωση εργαστηριακών εγκαταστάσεων
– Αγορά παγίων
– Προμήθεια εξοπλισμού
Η συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 2.500.000 ευρώ.

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις