Βήμα 1ο: Γεμίστε μέχρι τη μέση ένα δοχείο (που σφραγίζει) με ανθρακούχα σόδα ή ανθρακούχο νερό.
Βήμα 2ο: Βάλτε μέσα τα φρούτα σας και βάλτε το δοχείο στο ψυγείο για 6 ώρες.
Βήμα 3ο: Μόλις περάσουν οι ώρες βγάλτε τα φρούτα από το δοχείο και δοκιμάστε τα! Θα εκπλαγείτε με τη γεύση τους καθώς πλέον θα έχουν αποκτήσει μια ζουμερή ανθρακούχα γεύση!
Tip Κάντε αυτό το τρικ όταν θα έχετε καλεσμένους στο σπίτι σας και βάλτε μερικά φρούτα σε μια πιατέλα συνδυάζοντάς τα με σαμπανιζέ κρασί. Το γευστικό αποτέλεσμα θα τους καταπλήξει και εσείς θα ακούσετε πολλά κολακευτικά σχόλια για τις όμορφες ιδέες σας.
Πηγή: spirossoulis.com
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.