Π. Λεκάκης: Θα είμαι Δήμαρχος πρωί, μεσημέρι και βράδυ αλλά θα θεσμοθετήσω και τον "Δήμαρχο Νύχτας"

Π. Λεκάκης: Θα είμαι Δήμαρχος πρωί, μεσημέρι και βράδυ αλλά θα θεσμοθετήσω και τον

Συνέντευξη στον Real FM Θεσσαλονίκης έδωσε το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη», Πέτρος Λεκάκης.

Ο κ. Λεκάκης επανέλαβε μεταξύ άλλων την πρόταση που κατέθεσε σε συνάντηση που είχε με ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για τη θεσμοθέτηση και στη Θεσσαλονίκη του «Δημάρχου Νύχτας», που έχει εφαρμοστεί σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις με θετικά αποτελέσματα.

Θα είμαι Δήμαρχος και το πρωί, και το μεσημέρι και το βράδυ αλλά θα θεσμοθετήσω και το «Δήμαρχο Νύχτας», είπε και εξήγησε ότι ο «Δήμαρχος Νύχτας» ορίζεται από το Δήμο σε περιοχές με τουριστική κίνηση και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ουσιαστικά είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των εμπλεκομένων για όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία τους όπως π.χ. τραπεζοκαθίσματα, απορρίμματα, φορτοεκφορτώσεις κλπ. Πρόσθεσε δε πως ο τομέας αυτός της οικονομίας μπορεί να είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης.

Επίσης ο κ. Λεκάκης εμφανίστηκε βέβαιος για την επικράτηση του συνδυασμού του «Θεσσαλονίκη Πρώτη» και τόνισε πως με την εκλογή του στη θέση του Δημάρχου δεν θα υπάρχει ούτε μια ημέρα κενό στη Διοίκηση του Δήμου. «Δεν χρειάζομαι ούτε 100 ημέρες, ούτε περίοδο χάριτος. Ο Δήμος από την πρώτη ημέρα θα διοικηθεί χωρίς κανένα κενό», επισήμανε.

«Είμαστε άνθρωποι της πράξης. Είμαστε η καλύτερη ομάδα για το Δήμο και αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν», δήλωσε ο κ. Λεκάκης και πρόσθεσε: «Είμαστε άνθρωποι της αυτοδιοίκησης. Δεν λοξοκοιτάμε, ούτε προερχόμαστε από την κεντρική πολιτική σκηνή».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις