5 γυναικεία πράγματα που κάνουν οι άντρες (και δεν τα παραδέχονται)

Της Μάρως Καρούση 

Με το σύμπαν να κινείται σε ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις since day one, οι ελπίδες για εξισορρόπηση και απενοχοποίηση των διαφόρων συνηθειών των δύο φύλων, μοιάζουν να απομακρύνονται όλο και περισσότερο.

Το να συμφιλιωθείς με την γυναικεία σου πλευρά, φαντάζει αρκετά ξένο, στα αυτιά του αντίθετου φύλου με αποτέλεσμα να (κατα)κρίνουν κάθε γυναικεία στερεοτυπική συμπεριφορά… αφού πρώτα την υιοθετούν!

Γιατί εάν υποθέσουμε ότι ζούμε σε ένα ροζ και γαλάζιο σύμπαν όπου οι συνήθειες των γυναικών και των αντρών είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, μάλλον το «ισχυρό» φύλο έχει μια μικρή αχρωματοψία.

Ποιες είναι λοιπόν εκείνες οι γυναικείες συμπεριφορές που υιοθετούν και οι άντρες;

Ψώνια

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα, είναι πως οι άντρες βαριούνται τα ψώνια. Μια από τις μεγαλύτερες αλήθειες, είναι πως τα βαριούνται μαζί με εμάς.

Φυσικά και λατρεύουν το να πάνε με δυο – τρεις φίλους τους μια βόλτα στα μαγαζιά και να αγοράσουν από είδη κουζίνας, ρούχα και παπούτσια, μέχρι «κομμάτια» από την συλλογή που ενδεχομένως έχουν.

5 γυναικεία πράγματα που κάνουν οι άντρες (και δεν τα παραδέχονται)

Κουτσομπολιό

Έχει βγει πολύ λανθασμένα η φήμη στο γυναικείο κοινό, πως κατέχει το απόλυτο μονοπώλιο στο κουτσομπολιό.

Αν τύχει, όμως, να ακούσεις το τι μπορεί να λέει για κάποιον το στόμα μιας αντρικής παρέας, «τύφλα» να ‘χει ο 12ωρος καφές σου με τις κολλητές, που σχολιάσατε το reunion του λυκείου σας.

Φωτογραφίες

Τα «ενός λεπτού σιγή για εκείνη την φίλη που σας βγάζει φωτογραφίες αγόγγυστα» να γίνουν δύο παρακαλώ, γιατί και ο άντρας θα στηθεί αμέριμνος και αυθόρμητος για εκείνο το #photooftheday.

5 γυναικεία πράγματα που κάνουν οι άντρες (και δεν τα παραδέχονται)

Cocktails

O άντρας πρέπει να πίνει ουίσκι σκέτο. Ο άντρας πρέπει να πίνει τσίπουρο και ούζο. Ο άντρας πρέπει να πίνει ένα μαρτίνι «χτυπημένο» όχι ανακατεμένο.

Ε, ο άντρας πετάει και κάπως την σκούφια του για μια Margarita λεμόνι ή και κανένα Daquiri φράουλα.

Αγκαλιά

Και δεν μιλάμε για εκείνη την αγκαλιά στην κοπέλα τους που θα γίνει ούτως ή άλλως και θα φανεί αρκετά φυσιολογική στα μάτια τους.

5 γυναικεία πράγματα που κάνουν οι άντρες (και δεν τα παραδέχονται)

Μιλάμε για εκείνη την αγκαλιά στον φίλο που είχες καιρό να δεις, που περνάει μια δύσκολη στιγμή, που χαίρεσαι που υπάρχει στη ζωή σου. Εκείνη την σφιχτή αγκαλιά που μπορεί να τρέξει και κανένα δάκρυ.

Αυτή την τόσο φυσιολογική αγκαλιά!

The post 5 γυναικεία πράγματα που κάνουν οι άντρες (και δεν τα παραδέχονται) appeared first on Be Like You.

Κατηγορία: 

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις