Ωμές προκλήσεις ΕΡΤ κατά ΠΑΟΚ. Η ανάρτηση Σαββίδη

Ωμές προκλήσεις ΕΡΤ κατά ΠΑΟΚ. Η ανάρτηση ΣαββίδηΑρνητική εντύπωση, για ακόμα μια φορά, προκάλεσε η στάση της κρατικής τηλεόρασης αναφορικά με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πάει για πρωτάθλημα και μάλλον… ενοχλεί!

 

Δεν μπορεί να εκληφθεί αλλιώς η μεροληπτική περιγραφή του Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ, η οποία είχε ως αποκορύφωμα της… νουθεσίες του δημοσιογράφου που έκανε την περιγραφή, στον Ράζβαν Λουτσέσκου και στον πάγκο του Δικεφάλου.

Στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης (που ανήκει σε όλους τους Έλληνες και την πληρώνουν όλοι) ακούστηκε ότι «Ο Λουτσέσκου και ο Παντελής Κωνσταντινίδης πρέπει να καταλάβουν ότι εκπροσωπούν μια μεγάλη ομάδα», την ώρα που οι άνθρωποι του Δικεφάλου διαμαρτύρονταν, δικαιολογημένα για κάποιες αποφάσεις του, ανεκδιήγητου Τσαμούρη.

Μάλιστα… διόρθωσε μεταξύ άλλων τον Ρουμάνο τεχνικό , στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, υπογραμμίζοντας μετά το τέλος του ότι ο «προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει δει το ριπλέι για το πέναλτι του Παναιτωλικού και κάνει λάθος».

Κοντολογίς, η στάση της ΕΡΤ κατά του Δικεφάλου συνεχίζει να είναι το λιγότερο ύποπτη, με τον Γιώργο Σαββίδη να αντιδρά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα (δείτε εδώ).

www.thessports.gr

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις