Π. Δημητρίου: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη κι όχι …άλλα πράγματα»

Π. Δημητρίου: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη κι όχι …άλλα πράγματα»

Περήφανος για τους ανθρώπους του Απόλλωνα Παραλιμνίου για τη φιλοσοφία που έχουν να διεκδικούν τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια και να μην έχουν στο μυαλό τους άλλα πράγματα, δήλωσε ο Παύλος Δημητρίου.

Ο προπονητής του Απόλλωνα μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για το 2-2 της ομάδας του στη Χρυσούπολη, ένα αποτέλεσμα που έφερε ανατροπές στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Γ εθνικής (ο Α.Ο.Καβάλας πέρασε πρώτος) αλλά και για τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά του αγώνα στη Χρυσούπολη με το Νέστο.

Ο Παύλος Δημητρίου μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών:  

-Για τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά στον αγώνα της Χρυσούπολης (η ομάδα του ισοφάρισε σε 2-2 στο 94ο με τον τερματοφύλακα Στέφανο Γουναρίδη):

«Η ένταση δημιουργήθηκε  μετά το γκολ που πέτυχε ο Νέστος.  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, οπωσδήποτε το παιχνίδι ήταν δυνατό, είχε ένταση αλλά ήταν μέσα σε ανθρώπινα πλαίσια. Το θέμα είναι ότι μετά το γκολ που πέτυχε ο Νέστος, η λειτουργία κάποιων ανθρώπων, όχι των ποδοσφαιριστών και του προπονητή, κάποιων άλλων ανθρώπων, νομίζω ότι έκανε κακό στη δουλειά των ποδοσφαιριστών. Γιατί, το να πετάς μπάλες μέσα, να φωνάζεις, να έρχεσαι στον δικό μας πάγκο να βρίζεις και να ειρωνεύεσαι, όλα αυτά έκαναν κακό στο έργο του προπονητή. Αδίκησαν από μόνοι τους τον εαυτό τους οι άνθρωποι του Νέστου γιατί η μπάλα είναι τέτοια και τιμωρεί. Πιστεύω ότι αν αφήνανε τον προπονητή, τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη, ήρεμο να κάνει τη δουλειά του, το παιχνίδι θα τελείωνε γιατί είχε να κάνει αλλαγές και οι παίκτες θα ήταν πιο ήρεμοι μέσα στο γήπεδο. Αν το αφήνανε να παιχτεί θα το κερδίζανε. Αλλά, με το να ρίχνεις μπάλες, να κοιτάς να δημιουργήσεις εμπόλεμη κατάσταση, από τη στιγμή που έχεις το 2-1, δεν μπορώ να το καταλάβω. Πιστεύω ότι μόνοι τους βγάλανε τα μάτια τους. Εγώ συγχαίρω τον προπονητή, που τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και τους παίκτες του Νέστου που έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν αλλά άλλοι δεν τους αφήσανε να τελειώσουν το παιχνίδι».

-Για τη φιλοσοφία των ανθρώπων του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Eίμαι τυχερός που είμαι σε αυτήν την ομάδα γιατί εμείς παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας, δεν το έχω ξαναδεί σε άλλη ομάδα αυτό.  Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους γιατί έχουν αυτή τη φιλοσοφία, ότι μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Το αν θα χάσουμε είναι άλλο θέμα αλλά μπαίνουμε για να κερδίσουμε, δεν έχει να μπούμε σε παιχνίδι και να έχουμε άλλα πράγματα στο μυαλό μας, ότι κι αν είναι αυτά».

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις