Π. Λεκάκης: Επαναδιαπραγμάτευση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα

Π. Λεκάκης: Επαναδιαπραγμάτευση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα

Περιοδεία σε περιοχές της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

Ο κ. Λεκάκης είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία κατοίκων της περιοχής και στη συζήτησή τους κυριάρχησε το θέμα των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την εφαρμογή στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης. Επίσης, συζητήθηκαν και άλλα αιτήματα των κατοίκων που σχετίζονται με την καθαριότητα, το «Αλλατίνι» κ.ά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφερόμενος στο σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης αναγνώρισε τα προβλήματα από την εφαρμογή του. Ο κ. Λεκάκης δεσμεύθηκε για άμεση επαναδιαπραγμάτευση της εφαρμογής του στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα ώστε να αρθούν οι αδικίες και να βρεθεί ένα λειτουργικό και αποτελεσματικό σύστημα. Παρουσίασε ακόμη την πρότασή του ώστε από τα έσοδα του Thesi να μισθωθούν θέσεις σε ιδιωτικά πάρκινγκ για την εξυπηρέτηση των μονίμων κατοίκων των περιοχών που εφαρμόζεται το σύστημα.

f3.jpg

 

887.jpg

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις