Π. Λεκάκης: Το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή

Π. Λεκάκης: Το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης για την περιοχή

Την στήριξη του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας, εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη», Πέτρος Λεκάκης σε συνάντηση που είχε με μέλη της διοίκησης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Στη συνάντηση εκτός από τον κ. Λεκάκη και στελέχη του συνδυασμού, συμμετείχαν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Κυριάκος Κυριάκος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος από τον ΑΣ ΠΑΟΚ και ο Γιάννη; Δημογιάννης υπεύθυνος μηχανικός.

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ παρουσίασαν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσουν το συνολικό τους σχέδιο για τη νέα Τούμπα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

"Στηρίξαμε τη δημιουργία του νέου γηπέδου. Υποσχεθήκαμε ότι το ίδιο θα κάνουμε και από την 1η Σεπτεμβρίου που θα βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου" ανέφερε σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους ο κ. Λεκάκης, τονίζοντας πως το νέο γήπεδο θα λειτουργήσει ως "μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή".

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις