Η ΕΡΤ Τρίπολης στα αποκαλυπτήρια μνημείου της 124 ΠΒΕ

Η ΕΡΤ Τρίπολης στα αποκαλυπτήρια μνημείου της 124 ΠΒΕ

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαίδευσης Τρίπολης, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των Αρκάδων πεσόντων αεροπόρων.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η τελετή αποκάλυψης του μνημείου, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους, να στοχαστούν την αναγκαιότητα ύπαρξης ισχυρών Ένοπλων Δυνάμεων και να αναγνωρίσουν τον αγώνα, τις ευθύνες και την θυσία των αεροπόρων μας για την εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκε η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, όλο το προσωπικό της 124 ΠΒΕ Τρίπολης, καθώς βέβαια και οι στρατεύσιμοι σμηνίτες.

Στην Τρίπολη βρέθηκε και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης.

 

Παρούσα (ως προσκεκλημένη) και η ΕΡΤ Τρίπολης, με τις υπαλλήλους της, κ.κ. Κοραλία Μπούρμπου, Ευανθία Τσάγκαρη.

κεντρ. φωτό: ερτ (αρχείο)

εσωτ. φωτό: Ευανθία Τσάγκαρη

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις