Το Tamarind, βαδίζοντας προς τα 3 χρόνια λειτουργίας του, θέλησε από το 2015 να «δικαιώσει» τον χαρακτηρισμό του «αυθεντικού Ταιλανδέζικου εστιατορίου», μετατρέποντας το μενού του, με τη βοήθεια του Ελληνοταιλανδού executive chef Ben Προβή, σε ένα ταξίδι στην αυθεντική, τοπική κουζίνα του, πάλαι ποτέ, Βασιλείου του Σιάμ.
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.