Προκαλεί ξανά ο Γιλντιρίμ – «Η Τουρκία μπορεί να εξουδετερώσει κάθε είδους απειλή»

  • Δεν σταματά τις προκλητικές δηλώσεις  
  • Μήνυμα τόσο στην Αθήνα όσο και την Λευκωσία
  • «Η Τουρκία με το Πολεμικό Ναυτικό της, κάτω από κάθε είδους συνθήκη έχει την δυνατότητα να εξουδετερώσει κάθε είδους απειλή»

Λίγο μετά τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα υπογράμμισε πως «δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας, όποιος κάνει τσαμπουκά να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές», ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ προκάλεσε εκ νέου, στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς μήνυμα τόσο στην Αθήνα όσο και την Λευκωσία.

Δείτε επίσης: «Όσον αφορά στα κυριαρχικά δικαιώματα μας δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας»

«Τη στιγμή που η Τουρκία καταπολεμά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την τρομοκρατία, κάποιοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τις περιστάσεις και να δημιουργήσουν διάφορα σχέδια και παγίδες σε Αιγαίο και Μεσόγειο», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός στο πλαίσιο ομιλίας του κατά τα εγκαίνια ενός υποβρυχίου νέας γενιάς στο Γκιόλτζουκ του Μαρμαρά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, ο κ. Γιλντιρίμ είπε:

«Το ξεκαθαρίζω από αυτό το βήμα. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, η Τουρκία με το Πολεμικό Ναυτικό της, κάτω από κάθε είδους συνθήκη έχει την δυνατότητα να εξουδετερώσει κάθε είδους απειλή. Κανείς να μην έχει λανθασμένους υπολογισμούς».

Ωστόσο, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Σταρ μεταδίδει την δήλωση του κ. Γιλντιρίμ ως προειδοποίηση που έχει ως παραλήπτη τη Λευκωσία.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις