«Είναι “προσεκτικός” με τη Συμφωνία των Πρεσπών ο Μητσοτάκης», σχολίασε ο Ζάεφ

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στον νέο πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «είναι “προσεκτικός” με τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σύμφωνα με το πρακτορείο «IBNA», ο Ζάεφ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η στρατηγική σχέση και οι σχέσεις καλής γειτονίας Αθήνας – Σκοπίων θα συνεχιστούν, σχολιάζοντας την εκλογή Μητσοτάκη στον ελληνικό πρωθυπουργικό θώκο.

Παράλληλα, αποκάλυψε και το τι είπαν κατά την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, μετά τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής.

«Μιλήσαμε με φιλικό τρόπο. Του ευχήθηκα για τα νέα του καθήκοντα και για την ευημερία του ελληνικού λαού, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να συναντηθούμε και να συνεργαστούμε προς το συμφέρον και των δύο χωρών», ισχυρίστηκε ο Ζάεφ.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις