Μέχρι και τα ΙΚΕΑ «τρολάρουν» τον Χάρι και τη Μέγκαν – «Είμαστε φτιαγμένοι για να αλλάζουμε»

Η παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια και τα αξιώματα που αυτή προσφέρει, προξένησε σχόλια σε όλον τον κόσμο και ειδικά στα social media. Μεταξύ των σχολιαστών βρέθηκαν και τα… ΙΚΕΑ, τα οποία δεν έχασαν την ευκαιρία να τρολάρουν το ζεύγος με μία ανάρτηση τους στο Instagram.

Η διαφήμιση για τις κούτες μετακόμισης του σουηδικού κολοσσού γράφει στα ιταλικά: «Μέγκαν, Χάρι. Σας καταλαβαίνουμε. Είμαστε φτιαγμένοι για να αλλάζουμε». Η χιουμοριστική δημοσίευση απευθύνεται στον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσεξ, που φεύγουν από τη Μεγάλη Βρετανία και μετακομίζουν πλέον στον Καναδά. «Η μετακόμιση είναι ένα δύσκολο πράγμα για τον καθένα» γράφει, επίσης, η ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Il trasloco è una fatica reale per tutti. #HarryandMeghan #SiamoFattiPerCambiare #royals #changes #moving #trasloco #megxit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IKEA Italia (@ikeaitalia) στις 9 Ιαν, 2020 στις 12:39 μμ PST

Πηγή: Μέχρι και τα ΙΚΕΑ «τρολάρουν» τον Χάρι και τη Μέγκαν – «Είμαστε φτιαγμένοι για να αλλάζουμε» - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις