Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: Μαχαίρωσε μητέρα μπροστά στα ανήλικα παιδιά της (video)

Ένα άγριο έγκλημα με θύμα μια 31χρονη μητέρα, συγκλονίζει την κοινωνία της Πάφου στην Κύπρο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας, από λειτουργό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, το θύμα συριακής καταγωγής, μητέρα επτά παιδιών, βρέθηκε μαχαιρωμένη στο διαμέρισμα της στην περιοχή Τεχνικής Σχολής Πάφου. Τα πέντε από τα παιδιά της -ηλικίας κάτω των 12 ετών- διέμεναν με τη μητέρα τους στην Πάφο, ενώ τα άλλα δύο – 16 και 17 ετών- στη Συρία. Τα τρία από τα πέντε, μάλιστα, ήταν μαζί της στο σπίτι όταν έγινε το έγκλημα. Τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται υπό την επίβλεψη του γραφείου Ευημερίας.

Αναζητείται ο πρώην σύζυγός της

Η γυναίκα φέρεται να είχε προστριβές με τον πρώην σύζυγό της στο παρελθόν, οι οποίες την οδήγησαν στην αστυνομία για καταγγελία. Οι υποψίες της αστυνομίας της Πάφου στρέφονται προς τον πρώην σύζυγό της, για τον οποίο δικαστήριο είχε εκδώσει περιοριστικά μέτρα να μην προσεγγίζει τη γυναίκα. Οι κυπριακές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, χωρίς ωστόσο οποιοδήποτε αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Πηγή: Άγριο έγκλημα στην Κύπρο: Μαχαίρωσε μητέρα μπροστά στα ανήλικα παιδιά της (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις