Πότε κυκλοφορεί το «iPhone 12» της Apple

Πότε κυκλοφορεί το «iPhone 12» της Apple

Τέσσερα τηλέφωνα, σε τρία διαφορετικά μεγέθη φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει η Apple. Την ίδια ώρα, πολυάριθμες πηγές αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει το νέο της τηλέφωνο «iPhone 12», στις 13 Οκτωβρίου, με τις συσκευές να φθάνουν στην κυκλοφορία στις 23 Οκτωβρίου.

Διάφορες πηγές, όπως το MacRumors, έχουν αναφέρει την συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο η ημερομηνία αυτή δεν επιβεβαιώνεται από την Apple.

Η καθυστέρηση παρουσίασης του νέου τηλεφώνου σχετίζεται με την πανδημία η οποία προκάλεσε προβλήματα στην έναρξη της παραγωγής στην Κίνα.

Η εταιρεία φημολογείται ότι σχεδιάζει τέσσερα νέα τηλέφωνα, μια μικρότερη και μια μεγαλύτερη έκδοση του iPhone 12 και iPhone 12 Pro.

 

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις