Ναγκόρνο-Καραμπάχ : Ανησυχία για γενικευμένη σύρραξη

Ναγκόρνο-Καραμπάχ : Ανησυχία για γενικευμένη σύρραξη

Αυξάνεται ο κίνδυνος ευρύτερης ανάφλεξης με αφορμή το διαφιλονικούμενη περιοχή του Ναγκόρνο-Καρμπάχ. Το Αζερμπαϊτζάν και η Αρμενία απορρίπτουν τις συστάσεις της διεθνούς κοινότητας για κατάπαυση του πυρός και έναρξη διαλόγου.

Οι εικόνες διεθνών πρακτορείων ειδήσεων από τα πεδία των μαχών επιβεβαιώνουν ότι οι μάχες έχουν μεταφερθεί στο εσωτερικό των δύο χωρών και πλέον υπάρχουν νεκροί και τραυματίες ακόμα και μεταξύ των αμάχων.

Σε μια περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης, η Αρμενία κατηγόρησε την Άγκυρα ότι κατέρριψε μαχητικό της αεροπλάνο, όμως η Τουρκία διαψεύδει οποιαδήποτε ανάμειξη.

Ειδησεογραφικά πρακτορεία πάντως, επιβεβαιώνουν, ότι η κυβέρνηση Ερντογάν είχε προσεγγίσει πριν τις 25 Σεπτεμβρίου αριθμό Σύρων αντικαθεστωτικών για να πολεμήσουν στο πλευρό των Αζέρων, υποσχόμενη μισθό 1.500 δολαρίων.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις