Ένας 20χρονος κέρδισε μυθικό ποσό στο λαχείο

Το μυθικό ποσό των 451 εκατομμυρίων δολαρίων κέρδισε ένας 20χρονος Αμερικανός στο Λόττο.

Φυσικά, το πρώτο πράγμα που έκανε ο υπερτυχερός, Σέιν Μίσλερ, ήταν να παραιτηθεί από τη δουλειά του, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων, για το καλό της ανθρωπότητας.

«Είμαι μόλις 20 ετών αλλά ελπίζω να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για διάφορους σκοπούς, να βοηθήσω την οικογένειά μου, να κάνω κάτι καλό για την ανθρωπότητα. Αν έμαθα κάτι στο σύντομο διάστημα της ζωής μου είναι ότι ανταμείβονται όσοι σκέφτονται θετικά και παραμένουν πιστοί στις αξίες τους», δήλωσε ο εκατομμυριούχος πλέον, Μίσλερ.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις