Βενεζουέλα: Πεινασμένοι Πολίτες Πετροβολούν Αγελάδα Μέχρι Θανάτου Για Να Φάνε Κρέας (Βίντεο)Στο βίντεο, που έφερε στη δημοσιοτητα γερουσιαστής της αντιπολίτευσης ακούγονται οι άνθρωποι να φωνάζουν «είμαστε πεινασμένοι» ενώ σχηματίζουν ένα κύκλο γύρω από το τρομαγμένο ζώο όπου το πετροβολούν μέχρι θανάτου.


Τοπικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι στην ίδια περιοχή σκοτώθηκαν με τον ίδιο τρόπο και άλλες αγελάδες με τον γερουσιαστή που δημοσιοποίησε το βίντεο να μιλά για 300 ζώα που θανατώθηκαν εκείνη την ημέρα. Το περιστατικό σημειώθηκε στο ψαροχώρι Παλμαρίτο την ίδια ημέρα κατά την οποία τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

«Οι άνθρωποι πήγαν σε μια αποθήκη τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης και προκάλεσαν υλικές ζημιές για να πάρουν αλεύρι, λάδι, ρύζι και φιάλες γκαζιού» περιέγραψε την κατάσταση που επικράτησε αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο παρόμοια επίθεση σημειώθηκε σε ένα κυβερνητικό σούπερ μάρκετ αλλά και ένα φορτηγό με προμήθειες.

Συνολικά εκτός από τους τέσσερις νεκρούς άλλοι 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την γνησιότητα του βίντεο


http://www.ksipnistere.com
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις