Ρ.Τ.Ερντογάν: «Σε Λίγες Ήμερες Θα Διατάξω Νέα Επίθεση Στην Αφρίν»Η Τουρκία πρόκειται να εξαπολύσει νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην Αφρίν στη βόρεια Συρία «τις επόμενες ημέρες» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν σύμφωνα με το ΑΡ.

 Παράλληλα προειδοποίησε τις ΗΠΑ να «υποστηρίξουν» τις προσπάθειές του προκειμένου να εξαλείψει το προγεφύρωμα αυτό των «τρομοκρατών» όπως απoκαλεί το YPG.

Χθες το τουρκικό πυροβολικό και η τουρκική Αεροπορία βομβάρδισαν κουρδικούς στόχους, στους οποίους βρίσκονταν δεκάδες Αμερικανοί εκπαιδευτές!


http://www.ksipnistere.com
Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις