Ο Τραμπ «φέσωσε» το αμερικανικό κράτος 68.000 δολάρια για να μείνει σε… δικό του ξενοδοχείο

Με το ποσό των 67.000 δολαρίων φέρεται να χρέωσε ο Ντόναλντ Τραμπ το αμερικανικό κράτος για την προσωπική του διανυκτέρευσή του σε ξενοδοχείο. Όμως, όχι, σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο. Σε ένα από τα δικά του.

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκληθεί στις ΗΠΑ καθώς ο Τραμπ χρέωσε το αμερικανικό κράτος με αρκετές χιλιάδες ευρώ για τη διαμονή του σε ξενοδοχείο που του ανήκει  στο Τάρνμπερι της Σκωτίας, κατά τη διήμερη επίσκεψή του εκεί.

Έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δείχνουν ότι δόθηκε εξουσιοδότηση για πληρωμές 30.074 δολαρίων και 37.744 δολαρίων προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη.

Συνολικά, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, για τη διαμονή του Τραμπ και της συνοδείας του στο ξενοδοχείο του, ο λογαριασμός έφτασε τα 237.500 δολάρια συνολικά.

Από το συνολικό ποσό, 122.589 δολ. δαπανήθηκαν για το δημοσιογραφικό τιμ του Λευκού Οίκου, σε άλλα ξενοδοχεία, και 47.000 δολ. για την ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών στο ξενοδοχείο του προέδρου.

Πηγή: Guardian

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις