Συναγερμός στο Σιάτλ: Άνδρας έκλεψε αεροσκάφος, συνετρίβη σε νησί (εικόνες – video)

  • Υπάλληλος του αεροδρομίου έκλεψε αεροπλάνο
  • Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μαχητικά F-15 να το ακολουθούν
  • Λίγα λεπτά αργότερα συνετρίβη νότια του Puget Sound
  • Επιβεβαιώνει το συμβάν η εταιρεία
  • O υπάλληλος φέρεται να είχε αυτοκτονικές τάσεις

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Σιάτλ, καθώς αεροσκάφος των αερογραμμών Alaska Airlines Q400, εκλάπη και λίγα λεπτά αργότερα συνετρίβη νότια του Puget Sound.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αυτόπτες μάρτυρες είδαν μαχητικά F-15 να το ακολουθούν και λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν καπνούς.

Ειδικότερα, πρόκειται για αεροσκάφος της Alaska Airlines, ένα Horizon Air Q400, στο οποίο δεν υπήρχαν επιβάτες, το οποίος έκλεψε ένας 29χρονος υπάλληλος.

Επιβεβαιώνει το συμβάν η εταιρεία

Η Alaska Airlines ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter: «Επιβεβαιώσαμε ότι το Horizon Air Q400 που απογειώθηκε χωρίς άδεια από το αεροδρόμιο του Σιάτλ συνετρίβη κοντά στο νησί Κέτρον. Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε ποιος επέβαινε σε αυτό. Πιστεύουμε ότι δεν υπήρχαν επιβάτες ούτε μέλη του πληρώματος, πέρα από τον άνθρωπο που χειριζόταν το αεροσκάφος».

Από το γραφείο του σερίφη, τον περιέγραψαν ως άτομο με αυτοκτονικές τάσεις, που όμως δεν είχε καμία σχέση με την τρομοκρατία.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις