Σποτ του Ζάεφ υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα – «Ψηφίζουμε για μια Ευρωπαϊκή Μακεδονία» (video)

  • Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια του Ζόραν Ζάεφ για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου στην ΠΓΔΜ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών
  • Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ ανάρτησε στο Twitter ένα βίντεο, όπου νέοι εκφράζονται υπέρ του «ναι», αναλύοντας τα επιχειρήματά τους
  • «Στη ζωή όλοι κάνουμε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για θετικές αλλαγές»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η καμπάνια του Ζόραν Ζάεφ για το δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου στην ΠΓΔΜ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ σήμερα, Τρίτη ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας έδωσε στη δημοσιότητα ένα σποτ υπέρ του «ναι».

Αναλυτικότερα, ο Ζόραν Ζάεφ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο με πλάνα από την καθημερινότητα των πολιτών της ΠΓΔΜ, κατά τη διάρκεια του οποίου νέοι άνθρωποι εκφράζονται υπέρ του «ναι», αναλύοντας τα επιχειρήματά τους.

«Στη ζωή όλοι κάνουμε συμβιβασμούς που είναι απαραίτητοι για θετικές αλλαγές», επισημαίνει ο Ζόραν Ζάεφ, προσθέτοντας πως «αξίζει όταν αυτοί οι συμβιβασμοί προσφέρουν ένα ασφαλές μέλλον για τις νέες γενιές. Αποτελεί γονική ευθύνη απέναντι στα παιδιά και τα εγγόνια μας».

«Στις 30 Σεπτεμβρίου ψηφίζουμε για μια Ευρωπαϊκή Μακεδονία!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Το σποτ του Ζάεφ υπέρ του «ναι»:

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις