Τα μπισκοτάκια της φρίκης – Κέρασε τους συμμαθητές της την τέφρα της γιαγιάς της

Μια απίστευτη καταγγελία ερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Καλιφόρνια, σύμφωνα με την οποία μια μαθήτρια κέρασε τουλάχιστον εννέα συμμαθητές της μπισκότα που περιείχαν την τέφρα από τη σορό της γιαγιάς της.

Την καταγγελία έκαναν μαθητές του γυμνασίου Da Vinci. Τα μπισκότα δεν έχουν ακόμα ελεγχθεί από τις αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ισχύει το περιστατικό. Μαρτυρίες μαθητών ανέφεραν ότι η ίδια η μαθήτρια τους αποκάλυψε το γεγονός.

Τη διανομή των γλυκών φέρονται να έκαναν δύο μαθητές, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί επίσημα πόσα άτομα εμπλέκονται στο νοσηρό σχέδιο. Ακόμα και να εντοπιστούν οι ένοχοι, θα είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες.

Το γυμνάσιο Da Vinci αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, αλλά ανέφερε ότι οι εμπλεκόμενοι έχουν μετανιώσει. Ο διευθυντής του σχολείου Tyler Millsap σε επιστολή που απέστειλε στους γονείς των μαθητών δήλωσε ότι «δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος υγείας ούτε για το σύνολο των μαθητών ούτε για όσους φέρονται να κατανάλωσαν τα μπισκότα».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις