Πρώην πεζοναύτης ο δράστης της επίθεσης στην Καλιφόρνια (video)

Πρώην πεζοναύτης ο δράστης της επίθεσης στην Καλιφόρνια (video)

Δεκατρείς άνθρωποι, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ο δράστης, έπεσαν νεκροί στην επίθεση που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε μπαρ της Νότιας Καλιφόρνιας, όπου γινόταν φοιτητικό πάρτι. Ο δράστης ονόματι Ίαν Λονγκ, ήταν ένας πρώην πεζοναύτης, ηλικίας 28 ετών και σύμφωνα με την αστυνομία υπέφερε από μετατραυματικό στρες.

Ο Λονγκ φαίνεται ότι πυροβολούσε στην τύχη τα θύματά του μέσα στο μπαρ, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστόλι Glock 21 των 45 χιλιοστών που είχε αγοράσει νόμιμα.

Τα κίνητρα του Λονγκ παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ είναι άγνωστο εάν αυτοκτόνησε ή σκοτώθηκε από τα πυρά του αστυνομικού ο οποίος μπήκε μέσα στο μπαρ όσο ο δράστης πυροβολούσε ακόμη.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων της επίθεσης καθώς και την αλληλεγγύη στον αμερικανικό λαό και την κυβέρνηση των ΗΠΑ στον αγώνα τους για την καταπολέμηση κάθε μορφής βίας, εκφράζει το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις