Συναγερμός στη Γαλλία – Γυναίκα φέρεται να πυροβολεί κατά περαστικών στη Λυών (video)

Συναγερμός έχει σημάνει στη γαλλική αστυνομία καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται περιστατικό πυροβολισμών στη Λυών. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ένα άτομο έχει ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του και πυροβολεί τους περαστικούς.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το περιστατικό είναι σε εξέλιξη επί των οδών Maréchal de Saxe και Rue Paul Bert. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, σύμφωνα με το France 3, και η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας σημείωσε πως το άτομο που πυροβολεί είναι γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ενώ στην περιοχή έχει καταφτάσει και ειδική ομάδα επιδρομών της αστυνομίας.

 

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις