Ο «Καλ Ντρόγκο» έβγαλε τον… χέβι μέταλ εαυτό του (video)

O Τζέισον Μομόα έκανε ένα από τα παιδικά του όνειρα πραγματικότητα. Τραγούδησε στη σκηνή, στην τελευταία συναυλία των Slayer, το «This Love» των Pantera μαζί με τον Phil Anselmo. Το συγκρότημα του Anselmo, Philip H. Anselmo & The Illegals έπαιξε το τραγούδι, όπως συνηθίζει, και ο Μομόα όρμηξε στην σκηνή αρπάζοντας το μικρόφωνο

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Aquaman και έγινε γνωστός μέσω του Game of Thrones, μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας βρέθηκε στα παρασκήνια για να φωτογραφηθεί με τα μέλη του συγκροτήματος.

Στη συναυλία ο ηθοποιός είχε μαζί και τα παιδιά του, ενώ ο Άνσελμο έκανε «άνοιγμα» στην τελευταία συναυλία των thrash metal πατέρων στην καριέρα τους στο Forum του Λος Άντζελες.

Πηγή: Ο «Καλ Ντρόγκο» έβγαλε τον… χέβι μέταλ εαυτό του (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις