«Αν δε με θέλουν στην ΕΡΤ, είναι δικαίωμά τους», απαντά η Φουρέιρα

Για την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και τη στάση της ΕΡΤ, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην τελευταία συνέντευξή της.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Φουρέιρα τόνισε: «Με στενοχωρούσε. Αν δεν με θέλουν στην ΕΡΤ, είναι δικαίωμά τους. Δεν θα βγω ποτέ να κρίνω τις επιλογές τους», ανέφερε.

Ερωτηθείσα εάν της γινόταν τώρα πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε έναν από τους επόμενους διαγωνισμούς της Eurovision, απάντησε «Θα ήταν μεγάλη μου τιμή κάποια στιγμή να εκπροσωπήσω την Ελλάδα. Τώρα βέβαια που μιλάμε είναι πολύ νωρίς, διότι μόλις τελείωσε η Eurovision. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου έδωσε η Κύπρος. Για μένα είναι τρίτη πατρίδα μου».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις