Ταξίδι στην Κοπεγχάγη για Τσιμιτσέλη – Γερονικολού (εικόνες)

Μετά τις κοινές εξόδους τους στην Αθήνα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκαν στην Κοπεγχάγη. Οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους, ενώ μόλις πριν ένα μήνα έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους στην θεατρική παράσταση Mamma Mia, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Εκτός από τα κοινά γυρίσματά τους για την ταινία «Bachelor 3», απολαμβάνουν, πλέον, δημόσια ο ένας τη συντροφιά του άλλου, και έτσι έκαναν το πρώτο τους κοινό ταξίδι στο εξωτερικό. Οι δυο ηθοποιοί ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, χωρίς να κρύβουν ότι βρίσκονται στο ίδιο μέρος… Νωρίτερα, το ζευγάρι είχε περάσει από το Βερολίνο, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να σχολιάζει σε σχετική φωτογραφία: «Άλλος στα Κουφονήσια άλλος Νάξο άλλος Πάρο και γω μετανάστης».

Η Κατερίνα Γερονικολού, που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς «Το τατουάζ» για καλοκαίρι, πριν από μερικές ημέρες «αναστάτωσε» με φωτογραφία της από παραλία, όταν και απολάμβανε ανέμελη τις διακοπές της.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις