Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης: Αραίωση και γκρι, αλλά έχω μαλλιά…

Ο Αντίνοος Αλμπάνης με μία νέα ανάρτηση στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, αναφέρεται ξανά στο σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ηθοποιός έγραψε το βράδυ της Δευτέρας ένα κείμενο, μέσω του οποίου ήθελε να ενημερώσει τους followers για την εξέλιξη της υγείας του.

Από τη στιγμή που γνωστοποίησε ότι κάνει χημειοθεραπείες, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν μεγάλη, με τον ηθοποιό να αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτησή του: «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ».

Αυτή τη φορά, σε μία φωτογραφία που ανέβασε, έγραψε: «08/12/19 Αραίωση και γκρι. Αλλά έχω μαλλιά και είναι Δευτέρα! Γενικά τα μαλλιά πέφτουν μέσα σε 2 με 3 εβδομάδες μετά την πρώτη χημειοθεραπεία. Κάποιοι άνθρωποι χάνουν τα μαλλιά τους σταδιακά ενώ άλλοι αμέσως αρχίζουν να χάνουν μαλλιά σε μεγάλες ποσότητες. Από τη δεύτερη χημειοθεραπεία οι περισσότεροι άνθρωποι φορούν ήδη περούκα, μαντήλι η καπέλο».

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις