Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 11/10

Δύσκολη και απρόβλεπτη η σημερινή μέρα και αυτό που δε βοηθάει είναι οι συναισθηματικές εντάσεις και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση που μας κάνουν να λέμε και κάτι που δεν πρέπει και προπάντων να το σκεφτούμε χωρίς να πρέπει, αλλά αφού το κάνουμε κρίνουμε σωστό να το επικοινωνήσουμε κιόλας… Ερωτικά, η μέρα θέλει να βρει ένα απάγκιο και να κουρνιάσει όμως αυτή της η ανάγκη ενώ θεωρητικά έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί καταλήγει να μην μπορεί γιατί χάνεται στις αναζητήσεις και πιάνεται από κουβέντες που δημιουργούν απομάκρυνση και ψυχρότητα.. Επαγγελματικά, η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας φτάνει στα όρια της έπαρσης οπότε γινόμαστε απρόσιτοι και καθόλου συνεργάσιμοι παρόλο που αυτό που δείχνουμε είναι διαφορετικό… Μέρα είναι θα περάσει και θα μας κάνει να πάρουμε τα μαθήματά μας κυρίως θα μας διδάξει να μη βιαζόμαστε ούτε στην κυριολεξία αλλά ούτε και στην σκέψη μας!

 

Κριός

Η μέρα σας βάζει σε σκέψεις για τα ερωτικά σας μήπως παρασύρεστε και δεν υπάρχει αμοιβαιότητα.Έχετε ερωτηματικά και αμφιβολίες και νιώθετε ότι είστε μόνοι σας σε αυτό το παιχνίδι μιας και δεν έχετε κάποιον να σας καταλάβει, ή τουλάχιστον έτσι νομίζετε εσείς… Επαγγελματικά, προσέξτε τις προτάσεις παγίδες, και καλό είναι να μη δώσετε καμία οριστική απάντηση… Κερδίστε χρόνο!

Ταύρος

Είναι δύσκολη η συνεννόηση σήμερα αλλά και εσείς δεν κάνετε κάτι για να το κάνετε πιο εύκολο, κυρίως με την στάση που κρατάτε αφού είστε αδιάλλακτοι έως και εγωιστές αλλά και επιθετικοί! Βεβαίως και από τη δική σας πλευρά υπάρχουν υποχρεώσεις που είναι σε άμεση συνάφεια με αυτά που κάνουν οι άλλοι για εσάς.. Ερωτικά, είστε σε φάση άρνησης και δεν το συζητάτε κιόλας. Επαγγελματικά μην πιστεύετε ότι όλοι είναι εναντίον σας!

Δίδυμοι

Δεν είστε καθόλου συγκεντρωμένοι σήμερα και αυτό σας κάνει και αφελείς αλλά και σας οδηγεί σε κινήσεις άνευ ουσίας που δεν ξέρετε γιατί τις κάνατε…Ερωτικά, κάνετε λάθος εκτιμήσεις που σας δημιουργούν ερωτηματικά και σας ταλαιπωρούν. Επαγγελματικά δεν ιεραρχείτε σωστά τις οικονομικές προτεραιότητες και προσέξτε γιατί αυτό θα σας δημιουργήσει και τριβές με την οικογένεια στη συνέχεια. Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε σήμερα, γι’ αυτό προτιμήστε να μην πάρετε καμία απόφαση!

Καρκίνος

Αν στα ερωτικά σας έχετε κάνει αναγκαστικές επιλογές τότε είναι που θα αναπολήσετε το απόλυτο και θα μελαγχολήσετε, και είναι αυτό που κάνει την καθημερινότητά σας ακατανόητη και δύσκολο το να εκτελέσετε το πρόγραμμά σας. Νιώθετε ότι κάνετε ένα μάταιο αγώνα χωρίς ιδιαίτερο προορισμό… Τα επαγγελματικά σας βλέπετε ότι θέλουν αλλαγές, αλλά προς το παρόν δεν τις τολμάτε!

Λέων

Είστε σε καλύτερη διάθεση αλλά εκεί που θέλετε να εκτονωθείτε επικοινωνιακά, εκεί βλέπετε ότι δε σας ανάβουν το πράσινο φως οπότε και εσείς ανασκουμπώνεστε. Καλά κάνετε για να κάνετε και καλύτερο προγραμματισμό! Ερωτικά πάντως θα έρθει η ώρα που θα είστε πιο σκληροί και απόλυτοι στις αποφάσεις σας και δε θα υπολογίζετε τίποτα…Επαγγελματικά οι άνθρωποι της δικής σας οικογένειας σας αποπροσανατολίζουν!

Παρθένος

Είστε περισσότερο κτητικοί από ότι συνήθως και αυτό σας βγαίνει σε ζήλια στον υπερθετικό βαθμό! Ερωτικά αγχώνεστε γιατί θεωρείτε ότι η ανταπόκριση θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη και περιμένατε και εκδηλώσεις ενθουσιασμού. Επαγγελματικά είστε σε φάση που μετράτε τις προτάσεις και εσείς είστε οι συγκρατημένοι… Βασικά καλά κάνετε και κυρίως μην επενδύσετε σε χρήμα για το παραμικρό. Υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές!

Ζυγός

Έχετε καταλάβει ότι αυτά που θέλετε να εφαρμόσετε είναι δύσκολο να βρείτε έδαφος και να τα βάλετε σε τάξη αλλά δε θέλετε να απομακρυνθείτε από τους στόχους σας ούτε βέβαια από ανθρώπους που θεωρείτε ότι έχετε κοινό συμφέρον. Πρέπει να τους πείσετε όμως. Ερωτικά, η φλόγα του πάθους σας είναι έντονη αλλά όχι και εμφανής σε αυτούς που θέλετε… Κάτι σας κρατάει πίσω…

Σκορπιός

Φρένο απαιτεί η μέρα στη συμπεριφορά σας και κυρίως στον τρόπο που μοιράζεστε τα συναισθήματά σας. Μην δείχνετε αδυναμίες γιατί δε θα εκτιμηθούν δεόντως, και θα σας πληγώσουν… Ερωτικά έχετε δεύτερες σκέψεις που σας προβληματίζουν και σας κάνουν να καθυστερείτε, όμως προτιμάτε να κάνετε αυτό παρά να βιάζεστε! Ελέγξτε την παραπληροφόρηση γιατί δεν έχουν όλοι τις αγνότερες των προθέσεων για εσάς!

Τοξότης

Γενικά η μέρα θα σας αλλάξει τις προτεραιότητες και αυτή τη φορά θα σας εκνευρίσει η αλλαγή προγράμματος γιατί δεν είστε προετοιμασμένοι. Ερωτικά ξέρετε ότι αυτό που κάνετε θα σας το επιστρέψουν οπότε και οι δύο θα χάσετε χρόνο και εκτός από αυτό θα έχετε και έντονο εκνευρισμό τον οποίο θα ξεσπάσετε στα επαγγελματικά σας…  Και εδώ είναι που τα λάθη διορθώνονται πιο δύσκολα.. Προσέξτε ιδιαίτερα τις επαφές με τους ανωτέρους σας!

Αιγόκερως

Μία μέρα με αρκετή δουλειά που φαίνεται και άλλη που πρέπει να κάνετε που δε φαίνεται… Ερωτικά, σωστά επιλέγετε να κρατήσετε μία πιο απόμακρη στάση αφού δεν καταφέρνετε να βρείτε κοινές συνισταμένες για να πορευτείτε. Κοινώς, η σιωπή σας αποδεικνύεται χρυσός! Επαγγελματικά, υπάρχουν περιορισμοί για κάτι που ξέρετε αλλά δεν μπορείτε να το πείτε!

Υδροχόος

Η μέρα είναι πολύ δραστική αλλά δεν είναι και από αυτές που θα σας δώσουν το απτό αποτέλεσμα στο πιάτο. Είστε αισιόδοξοι, είστε και επικοινωνιακοί και προσεγγίζετε τους ανθρώπους με πιο χαλαρή διάθεση, όμως δεν εισπράττετε το ίδιο… Ερωτικά, σωστά είστε ανυπόμονοι και θεωρείτε ότι κάτι σας κρύβουν… Και από τα μισόλογα σίγουρα δε θα καταφέρετε να αποσπάσετε την αλήθεια!

Ιχθείς 

Σας κυνηγάνε τα έξοδα για κοινωνικές υποχρεώσεις και όχι μόνο αυτά που ξέρετε, αλλά και κάτι που αγνοούσατε σας έρχεται σφήνα και σας αναγκάζει να βάλετε το χέρι στην τσέπη και μάλιστα βαθιά… Ερωτικά, και εσείς αφήνετε υπονοούμενα αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω..Οπότε ισοπαλία αλλά ο αγώνας μόλις ξεκίνησε και είναι για γερά νεύρα και αντοχές… Επαγγελματικά, καλά κάνετε και περιμένετε να πείτε την τελευταία κουβέντα εσείς!

Πηγή: Astrologos.gr

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις