«Λύγισε» η Νατάσα Ράγιου: Βρήκα τη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου πεσμένη μέσα στο μπάνιο (video)

Η Νατάσα Ράγιου φανερά συγκλονισμένη στην κηδεία της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι εκείνη βρήκε λιπόθυμη μέσα στο σπίτι της.

«Την βρήκα πεσμένη στο μπάνιο, τις έδωσα τις πρώτες βοήθειες κι έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο αλλά πριν είχε πάθει εγκεφαλικό και τη βρήκα μέσα στο μπάνιο πεσμένη. Με πάντρεψε, μου βάπτισε το παιδί.

Για 30 χρόνια ήταν για μένα φίλη, κουμπάρα, μάνα. Σε τέτοιο σημείο που και η ίδια μου η μάνα το είχε αποδεχθεί. Ήταν ο άνθρωπός μου, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες μου».

Πηγή: «Λύγισε» η Νατάσα Ράγιου: Βρήκα τη Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου πεσμένη μέσα στο μπάνιο (video) - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις