Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχουν πει στην Κατερίνα Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες;

Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχουν πει στην Κατερίνα Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες;

Για τις Άγριες Μέλισσες, το ρόλο της Μυρσίνης, αλλά και τη σχέση της με την Έλλη Τρίγγου, μίλησε στο Πρωινό, η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έχει αυτό το καταπληκτικό εύρημα, ξέρει ο κόσμος ακριβώς τι έχει συμβεί και δεν ξέρουν οι ήρωες! Είναι καταπληκτικό! Δεν ξέρουν οι ήρωες και κάθε φορά επαναλαμβάνεται αυτό το μοτίβο, η τραγική ειρωνεία στην ουσία.

Όλοι θεωρούν την Μυρσίνη ημίτρελη που επιμένει. Την αγαπώ πολύ την Μυρσίνη και ευγνωμονώ την Μελίνα Τσαμπάνη που μου έδωσε ένα τέτοιο δώρο στη φετινή σεζόν. Έχει τόσα επίπεδα αυτός ο ρόλος. Το πιο ακραίο που μου έχουν πει είναι “θα τη βασανίζετε πολύ ακόμα την Ασημίνα;”.

Με την Έλλη Τρίγγου όχι απλώς έχουμε γίνει φίλες, αλλά όταν έχεις τόσο συγκρουσιακές σκηνές, δεν γίνονται αν δεν είσαι τόσο καλά με τον άλλον», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις