Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Δείτε τη να διαλέγει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν γεννήσει

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη διανύει προχωρημένη εγκυμοσύνη και ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδάκι.

«Δεν επιδιώκαμε με τον σύντροφό μου να μείνω έγκυος. Είχα καθυστέρηση, αλλά δεν αγχώθηκα. Η κουμπάρα μου με έπεισε να κάνω τεστ και έτσι το ανακάλυψα. Στην αρχή σοκαρίστηκα όταν είδα το τεστ. Μετά πήρα τηλέφωνο τον Στράτο και του είπα πως έκανα τεστ και ότι είμαι έγκυος. Και μου είπε να πάω από εκεί.

Με το που τον συνάντησα με πήρε αγκαλιά και μου είπε πως πρέπει να πιούμε ένα τελευταίο σφηνάκι. Μετά έκλαιγε, γελάγαμε και ήμασταν χαρούμενοι. Είμαστε μαζί δύο χρόνια. Είναι αρχιτέκτονας. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Γνωριστήκαμε ένα βράδυ σε ένα μαγαζί που είχαμε βγει με παρέες», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός.

Η εγκυμονούσα ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία στο Instastory να διαλέγει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο.

Πηγή: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Δείτε τη να διαλέγει έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο λίγο πριν γεννήσει - altsantiri

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις