Ο Τόνυ Δημητρίου στέλνει "πυρά" στον Σάββα Πούμπουρα – "Άμα πάθει κανείς έμφραγμα;"

Ο Τόνυ Δημητρίου στέλνει

Στην πρόταση που δέχθηκε από το YFSF όσο και στις πιο ακραίες φετινές φάρσες που οργανώνει ο Σάββας Πούμπουρας, μίλησε μεταξύ άλλων στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα, ο Τόνυ Δημητρίου.

“Το θέμα είναι να μην παίρνουμε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Γενικά μου αρέσει να κάνω πλάκες χωρίς να προσβάλλω ή να θίγω κανέναν και ανάλογα με το κλίμα” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Πως θα αντιδρούσε όμως ο γοητευτικός ηθοποιός εάν έπεφτε θύμα φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα; “Φοβάμαι την αντίδραση μου! Επειδή είμαι απρόβλεπτος, καλύτερα όχι. Κάνω πλάκες αλλά χωρίς να βγάζω τον άλλον από τα ρούχα του” απάντησε με ειλικρίνεια.

“Άμα πάθει κανείς έμφραγμα ποιος θα τον αποζημιώσει μετά; Αν πάθει κάποιος εγκεφαλικό;” αναρωτήθηκε με νόημα ο Τόνυ Δημητρίου.

“Μου έχουν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο YFSF αλλά δεν θεωρώ ότι έχω το ταλέντο. Δηλαδή τραγουδάω, είμαι σωστός αλλά δεν είμαι τραγουδιστής. Χορεύω, έχω χορέψει σε παραστάσεις αλλά δεν είμαι χορευτής” δήλωσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, ο Τόνυ Δημητρίου δήλωσε πως “δεν θέλω να εκτεθώ για τα χρήματα, προτιμώ να πάω σε οικοδομή”.

Αποποίηση ευθύνης

Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις