Αυτοκτόνησε πασίγνωστη ηθοποιός αισθησιακών ταινιών

Η γνωστή ηθοποιός αισθησιακών ταινιών έβαλε τέλος της ζωή της «παγώνοντας» τη σόουμπιζ.

Τι συμβαίνει και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία η πανέμορφη κοπέλα;

Το απόγευμα της Τετάρτης August Ames αυτοκτόνησε στο Camarillo της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ και ο λόγος ήταν το bullying που δεχόταν για τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε. Μόλις στα 23 της χρόνια έδωσε τέλος στη ζωή της.

Ο σκηνοθέτης και σύζυγός της Κέβιν Μουρ δήλωσε: «Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα ποτέ και ήταν όλος ο κόσμος για μένα.

Παρακαλώ αφήστε το ως ιδιωτικό οικογενειακό θέμα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Ήδη διενεργείται έρευνα για τα αίτια θανάτου ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει δεχτεί βία από κάποιον.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις