Μάνος Ιωάννου: Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο αλλά δεν βγήκαμε στα κανάλια να το διαφημίσουμε (video)

Ο Μάνος Ιωάννου πήρε θέση για τον καβγά της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη στα καμαρίνια του θεάτρου Χυτήριο.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Παυλίδου: Ο Μάνος προσπαθεί να περάσει μια άλλη εκδοχή της πραγματικότητας (video)

Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου» το πρωί της Πέμπτης δήλωσε ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον συνάδελφό του για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης: Το «Χυτήριο» απέλυσε τον Παπαγιάννη – Η επίσημη ανακοίνωση

«Το δίκιο του το χάνει ο Μάνος επειδή έσπρωξε. Δεν πιστεύω ότι σήκωσε χέρι σε γυναίκα. Μου φαίνεται παρατραβηγμένο όλο αυτό…».

Δείτε επίσης: Το ξέσπασμα του Παπαγιάννη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά τι έγινε με την Παυλίδου: Δεν τη χτύπησα (video)

Και πρόσθεσε: «Πολλοί έχουμε τσακωθεί στο θέατρο και έχουμε πιαστεί στα χέρια, αλλά δεν έχουμε βγει στα κανάλια να το διαφημίσουμε… Το να ανταλλάξουμε 2-3 βαριές κουβέντες έχει τύχει. Μου έχει συμβεί κι εμένα να ανταλλάξω με συνάδελφο (σ.σ. κουβέντες) και μετά να τα βρούμε. Είναι δυσάρεστο που έχει πάρει τέτοια διάσταση και έχουν βγει στα κανάλια. Πολλοί ηθοποιοί έχουν τσακωθεί και τα έχουν βρει και δεν έχει βγει παραέξω».

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις