Η Μέγκαν Μαρκλ επιβεβαίωσε την απουσία του πατέρα της από τον πριγκιπικό γάμο (εικόνα)

Η Μέγκαν Μαρκλ, με μία λιτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον, έδωσε απαντήσεις σχετικά με την παρουσία του πατέρα της στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα είναι παρών στο γάμο. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γενναιόδωρα μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο πολύ ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την σπουδαία μέρα μας μαζί σας το Σάββατο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρκλ.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ υποβλήθηκε με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες ημέρες, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την παρουσία του στον γάμο.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε ένας… χαμός με το αν ο πατέρας της νύφης, Τόμας Μαρκλ, θα συνοδεύσει την κόρη του στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, το προσεχές Σάββατο.

Διαβάστε ολόκληρη την είδηση πατώντας εδώ
To koytsompolio.gr είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης και παρουσίασης συνοπτικών ειδήσεων και άρθρων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους. Η συλλογή, ταξινόμηση και ανάρτηση των συνόψεων των ειδήσεων/άρθρων στον Ιστότοπο γίνεται αυτόματα μέσω της τεχνολογίας RSS. Γι' αυτό το λόγο, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των άρθρων που δημοσιεύονται ούτε για το πως θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες αυτές από τους χρήστες. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.

Δείτε ακόμα - Τελευταίες ειδήσεις